TJEN EUROBONUS EKSTRAPOENG MED TAXIFIX!

Tjen EuroBonus Ekstrapoeng mens du lar en av våre sjåfører kjøre deg dit du skal. Tjen 30 poeng per 100 kroner  med utvalgte sentraler når du bestiller i Taxifix.

LEGG TIL DITT EUROBONUS-NUMMER I TAXIFIX

Ved å legge til ditt EuroBonus medlemsnummer Taxifix, får du automatisk 30 EuroBonus Ekstrapoeng per 100 kroner på dine turer når du bestiller i appen.

EuroBonus-nummer må være registrert før første tur. Det er ikke mulig å registrere poeng i ettertid på reiser der EuroBonus-nummer ikke har vært registrert.

Les mer om hvordan dette ser ut i Taxifix her: Slik legger du til ditt medlemsnummer i Taxifix

IKKE EUROBONUS-MEDLEM?

Du kan lese mer om programmet og melde deg inn her: Oppdag verden med EuroBonus | SAS

TAXIFIX – TRYGT, EFFEKTIVT OG FORUTSIGBART

Med Taxifix er det enda enklere å bestille drosje! Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt.

Den nye Taxifix-appen gir deg god oversikt over turer og samler dine kvitteringer. Nå er det også mulig å legge inn flere forhåndsbestillinger.

Makspris: Aldri mer, ofte mindre
Med makspris kan du alltid føle deg trygg på at du ikke må betale for mye. Dersom taksameteret ved turens slutt viser et annet beløp enn Taxifix, betaler du det laveste beløpet! Du kan også velge om du vil betale turen med eget betalingskort, Vipps, eller i bilen.

Hele landet er med!
Med Taxifix kan du bestille taxi i store deler av Norge. I områder med flere tilbydere kan du velge din favorittsentral. Og det beste av alt? Taxifix husker valget ditt til neste gang du er ute og reiser i samme området!

LAST NED TAXIFIX HER

Scroll to top