Spesialtransport

 

 Vi har plass til alle!

Til kunder med særskilt behov for gruppe- eller spesialtransport tilbyr vi det vi kaller Spesialoppdrag. Slike oppdrag bestilles og planlegges i god tid, og leveres hovedsakelig av våre minibusser. Med spesialoppdrag planlegges alt i forkant – dermed kan vi skreddersy transport til dine behov og sikre ekstra god leveringspresisjon.

Spesialoppdrag avviker fra et vanlig taxioppdrag på følgende måter:

  • Håndplukket bil/buss og sjåfør tilpasset ditt behov
  • Fohåndsavtalt fast pris
  • Fleksible betalingsløsninger – mulighet for kreditt (forbehold om kredittsjekk for nye kunder)

Vi gjør turen litt enklere!

Taxi Sør AS har lang erfaring med pasient- og rullestoltransport. Vi har derfor de beste forutsetninger for å utføre transport av eldre og bevegelseshemmede på en tilfredsstillende måte – både for institusjoner og for lag, foreninger og privatpersoner

Vi kan rullestoltransport!
Vi har ca. 15 minibusser i ulike størrelser – alle tilpasset for å ta med en eller to rullestoler. Vi utfører hvert år et stort antall transporter for Vest-Agder fylkeskommune og Helse Sør, og har mange års erfaring med å frakte passasjerer med behov for spesiell assistanse.

En naturlig partner for institusjoner i Kristiansand
Vi frakter beboere  på en rekke  institusjoner i Kristiansandsområdet,. Det gjør oss til en naturlig transportpartner også for private omsorgsinstitusjoner og andre  som trenger sikker  transport av eldre og bevegelseshemmede.

Tur med pensjonistforeningen?
Vi stiller også gjerne opp for pensjonistforeninger eller private vennegjenger som vil på tur.
Veien til de gode opplevelsene!

Skal ditt firma ut på tur for sosialt samvær – eller ønsker dere andre omgivelser for ledersamling, kurs eller kundemøte? Med oss er du i gode hender! Vi bringer dere trygt og punktlig frem til målet – og tilbake igjen.

Blåtur
Skal du arrangere blåtur for dine kolleger?  Taxi Sør AS sørger for at dere  kommer dit dere skal – selvfølgelig uten å røpe noe underveis!   Vi gir gjerne anbefalinger til aktiviteter på veien – og når en hyggelig kveld er over står vi klare til avtalt tid for å ta glade festdeltakere hjem igjen.

Ledersamling eller felles utflukt
Om dere skal ut av huset på ledersamling, befaring eller lignende tar vi oss gjerne av transporten – enten det gjelder en enkel tur fra A til B eller leie av fast bil for hele utflukten. Sammen finner vi en løsning som passer dere.

Utenbys besøk?
Kanskje din organisasjon får besøk fra utenfor byens grenser? Vi gir deres gjester en behagelig tur til og fra – og viser gjerne frem Kristiansand underveis.

Kurs og konferanse
Trenger dere transport  av konferansedeltakere til eller fra arrangementer?  Vi ordner  behagelig transport – tilpasset deres  behov og antall deltakere

Ta kontakt med oss på 380 28000 

eller på epost: morten.droesdal@taxisor.no